MGallery

www.mgallery.com

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij MGallery
MGallery is een wereldwijde Collectie van luxe hotels. Elk hotel van de Collectie heeft zijn eigen geschiedenis en persoonlijkheid die de gasten via de architectuur, het interieurdesign en de diensten kunnen beleven. Elk hotel wordt geïnspireerd door één van de drie typische sferen van de Collectie. De 'Heritage' hotels zijn gehuisvest in gebouwen met een rijke historie; andere hotels weerspiegelen een wereld van stijl en vormgeving, ze dragen de 'Signatuur' van een persoonlijkheid; weer andere beloven ontspanning, 'Sereniteit' aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met MGallery. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van MGallery, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

707

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.