Suite Novotel

www.suitenovotel.com

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Suite Novotel
Suite Novotel zijn hotels die passen in uw levensstijl en -tempo, een plezierige, moderne, vrije plek voor aandacht, welzijn en gastvrijheid. Suite Novotel staat voor het volgende: De gereserveerde suite van 30 m² is uw salon, uw kantoor of uw kamer, net zoals het u uitkomt. Ontdek in uw suite de ongekende mogelijkheden van de Suite Box: snel bekabeld internet, telefoon voor vaste, binnenlandse nummers, films en muziek op aanvraag, en dat alles gratis en onbeperkt. Suite Novotel behoort tot de Accor Group.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Suite Novotel. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Suite Novotel, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

787

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.