Telefoonnummer klantendienst Aquafin

www.aquafin.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Aquafin

Zoekt u het telefoonnummer klantendienst Aquafin? Dan is deze tekst voor u geschreven. Deze tekst is geschreven volgens een bepaalde opbouw. Eerst behandel ik het karakter van dit bedrijf, dan ga ik in op de klantendienst en tot slot ga ik in op het baanaanbod. Voor u belt met het telefoonnummer klantendienst Aquafin, wilt u natuurlijk wel weten wat voor bedrijf dit is. Wij zijn een sterke partner voor het Vlaamse Gewest, zoals we zelf zeggen. In 1990 is de firma opgericht. Doel hiervan was destijds het uitbouwen van de rioolwaterzuiveringsinfrastructuur, het exploiteren en het financieren daarvan. Vanzelfsprekend nemen wij zowel de Europese normen als de Vlaamse normen in acht bij het verrichten van deze werkzaamheden. Daarbij wordt het principe dat de vervuiler betaalt gehanteerd. Op deze wijze zijn onze klanten en investeerders ervan verzekerd dat zij de beste service krijgen. Nu weet u waar de onderneming voor staat.

Op zoek naar het telefoonnummer klantendienst Aquafin?

Ondanks al het voorgaande kan het natuurlijk maar zo zijn dat u op een goede dag contact wilt opnemen met het telefoonnummer klantendienst Aquafin. U bent bijvoorbeeld een klant die ontevreden is over de service. Of u wilt contact opnemen met onze ombudsman. Voor al deze situaties gelden verschillende telefoonnummers die u kunt bereiken. Zie het handzame overzicht hieronder:

  • particulieren met vragen over werken of infrastructuur: 03 450 45 45
  • overige vragen: 03 450 45 11
  • noodmelding buiten werkuren: 0800 16 603
  • ombudsdienst: 0472 450 450
  • hoofdkantoor (technische partner): 03 450 45 11
  • ondernemingsnummer: 0440 691 388

Kortom: er is dus niet één telefoonnummer klantendienst Aquafin.

Baanaanbod bij Aquafin

Los van deze uiterst interessante informatie over het telefoonnummer klantendienst Aquafin, zal deze tekst, zoals ik aan heb gegeven in het begin ervan, ook nog meer informatie bevatten. Het gaat daarbij om info over ons baanaanbod. U kunt immers ook contact opnemen met het telefoonnummer klantendienst Aquafin wanneer u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe baan. Onze medewerkers nemen graag uw gegevens in ons bestand op. Naast deze telefonische mogelijkheid, bestaat er ook de mogelijkheid om uw CV en persoonlijke gegevens achter te laten op onze site. De kans bestaat ook dan dat u op een later moment nog van ons hoort. Het gaat dan natuurlijk om gevallen waarin een naar onze mening voor u passende functie vrij is gekomen. Kortom: neem vandaag nog contact met ons op.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Aquafin. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Aquafin, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2543

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.