Telefoonnummer klantendienst Banca Monte Paschi

www.montepaschi.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Banca Monte Paschi

Deze tekst zal gaan over het telefoonnummer klantendienst Banca Monte Paschi. Ons call center is gevestigd in Brussel. U moet teneinde het te bereiken bellen met 02/220.72.49. Iedere werkdag van 09:00 tot 16:00 uur staan onze medewerkers telefonisch voor u klaar. Daarnaast zijn er ook verschillende vestigingen van onze bank. U hoeft daarvoor niet eerst het telefoonnummer klantendienst Banca Monte Paschi te bellen, maar u kunt gelijk bellen met het nummer van het betreffende kantoor zelf. Het gaat daarbij om:

  • Brussel (maatschappelijke zetel)
  • Louiza
  • Luxembourg
  • Schuman
  • Wijk Tongerse Straat

Naast deze Brusselse kantoren, bestaat er ook een vestiging in Luik, ook wel bekend als Liège. Wat naast deze manieren van contact ook mogelijk is, is natuurlijk om bij een van deze vestiging langs te gaan en u aldaar te woord te laten staan door een van onze vele deskundige medewerkers.

Niet altijd is het telefoonnummer klantendienst Banca Monte Paschi de beste oplossing

Ik wil u er op deze plaats graag op wijzen dat het contact opnemen met het telefoonnummer klantendienst Banca Monte Paschi niet altijd de beste oplossing is. In sommige gevallen kunt u namelijk ook gewoon kijken bij de zogeheten veel gestelde vragen (FAQ). Als het antwoord op uw vraag zich daar bevindt, spaart dat u weer een belletje met het telefoonnummer klantendienst Banca Monte Paschi. In dat geval wordt de lijn ook vrijgehouden voor die personen die echt grote problemen hebben, zoals diefstal van een pas of gegevens of het gekraakt zijn van een bankrekening. Daarnaast bevindt zich op onze website ook een formulier via welke u uw (niet heel dringende) vraag kunt achterlaten bij ons. Wij voorzien u als u daarvan gebruikmaakt altijd zo spoedig mogelijk van een antwoord.

Eeuwenlange ervaring

Tot nu toe is deze tekst gegaan over het telefoonnummer klantendienst Banca Monte Paschi. Hoe interessant dat ook is, is het wellicht ook leuk om wat meer te vertellen over de herkomst van deze bank. In 1472 is de bank oorspronkelijk al opgericht, destijds in Siena met als doel het verstrekken van renteloze leningen aan hen die daar grote behoefte aan hadden. Van een telefoonnummer klantendienst Banca Monte Paschi was toen natuurlijk geen sprake. Door de eeuwen heen is de bank langzaamaan uitgebreid, bijvoorbeeld door het overnemen van kleine kredietinstellingen. Onder deze uitbreiding valt ook de vestiging in België, die er vanaf 1947 is. U ziet wel: een bank met een rijke historie.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Banca Monte Paschi. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Banca Monte Paschi, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

3393

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.