Telefoonnummer klantendienst Bank Delen

www.delen.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Bank Delen

Een van de banken in België is Bank Delen. Deze bank is er met name voor particulieren. De bank was vroeger een wisselkantoor. Hij bestaat al sinds 1936. Dat betekent dat Bank Delen op dit moment al bijna tachtig jaar bestaat. Een beste leeftijd voor een bedrijf! De naam van de bank komt van de eerste eigenaar: André Delen. De naam suggereert misschien een sociaal standpunt, maar heeft daar in feite niets mee te maken. Als u hier nog vragen over heeft, belt u met het telefoonnummer klantendienst. Bank Delen staat tot uw dienst.

Bellen naar telefoonnummer klantendienst Bank Delen

 Gisteren had ik een probleem: ik kon het saldo van mijn bankrekening niet zien op de website van Bank Delen. Ik ben niet echt een beller, dus ik belde niet meteen naar het telefoonnummer klantendienst. Bank Delen heeft ook een uitgebreide website, dus ik dacht dat ik daar wel het antwoord op mijn vraag zou kunnen vinden. Helaas, ik had geen geluk. Ik moest dus mijn belangst overwinnen en bellen naar het telefoonnummer klantendienst. Bank Delen heeft gelukkig erg aardige telefonisten. Toen ik de stem van de informant hoorde, was ik al gerustgesteld! In het begin bedankten ze me zelfs voor het bellen naar het telefoonnummer klantendienst. Bank Delen heeft een heel goede moraal, dat heb ik meteen gemerkt. Ik stelde mijn vraag en het bleek dat er een kleine technische storing was. Binnen een paar minuten was mijn vraag beantwoord en wist ik waar ik aan toe was met mijn bankzaken. Ik was meteen weer rustig en blij. Aan het eind van het gesprek werd mij nogmaals aangeraden om vooral te bellen naar het telefoonnummer klantendienst. Bank Delen staat zijn klanten graag op een fatsoenlijke manier te woord.

Informant zijn bij klantendienst Bank Delen

Dagelijks bellen er heel veel mensen met het telefoonnummer klantendienst. Bank Delen heeft daarom talloze informanten in dienst. Ook jij kunt een informant zijn bij de bank! Ben jij klantvriendelijk en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Werk je graag hard en snel? Wordt je graag uitgedaagd in je werk en wil je doorgroeien tot teamleider? Stuur dan een mailtje naar Bank Delen waarin je beschrijft wat jouw motivatie is en welke vaardigheden je hebt. Doe je CV en sollicitatiebrief in de bijlage. We zullen binnen een week contact met je opnemen over het vervolg van de sollicitatieprocedure.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Bank Delen. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Bank Delen, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2112

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.