Telefoonnummer klantendienst Bpost

www.bpost.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Bpost

Het telefoonnummer klantendienst Bpost is het nummer dat u absoluut eens moet bellen als u vragen hebt over de postbezorging in België. Zij zijn de nummer een als het gaat om de postbezorging maar ook de pakketbezorging in dit mooie land. Vanaf 2010 hebben ze hun naam veranderd van simpelweg De Post naar het nu welbekende Bpost. De postbodes en postbezorgers werken maar liefst vijf dagen per week, maar achter de schermen zit men nooit stil. Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen binnen dit bedrijf? Wellicht wilt u dan wel een rondleiding of juist solliciteren. Er zijn altijd wel open vacatures, wie weet ook wel bij u in de buurt. Als u belt met het telefoonnummer klantendienst Bpost dan kunt u daar direct achter komen. Een rondleiding op een van de vele sorteercentra kan zeker de moeite waar zijn. Vooral leuk voor kinderen tijdens een cultureel uitje.

Belt u eens met het telefoonnummer klantendienst Bpost

Niet allen voor vacatures kunt u bellen met het telefoonnummer klantendienst Bpost. Ook als u vragen hebt omtrent de bezorging, dan zitten hier de mensen voor u klaar die u graag te woord staan. Er zijn diverse vragen die men vraag gesteld hoort worden bij het telefoonnummer klantendienst Bpost. Bekende en veelvoorkomende vragen zijn bijvoorbeeld de onderstaande.

  • Wat is de precieze frankering voor mijn brief of pakketje?
  • Bezorgen jullie ook op bepaalde feestdagen?
  • Waar kan ik het beste een klacht indienen?

Voor al deze vragen past een goed antwoord en dat kunt u zeker verwachten als u het telefoonnummer klantendienst Bpost belt. Het staat als een paal boven water dat u hier altijd een sublieme service kunt verwachten. Niet voor niets is dit de nummer een postbezorging in heel Vlaanderen en Wallonië. Schroom dus niet langer en zoek het nummer op. Dit is ongetwijfeld in een handomdraai te vinden als u even naar de website van Bpost gaat. U kunt wellicht ook een mailtje sturen via diezelfde website.

Wij zitten er klaar voor

Het personeel dat u belt met het telefoonnummer klantendienst Bpost zijn allen razend enthousiast omdat ze met een passie voor het bedrijf werken. Dat is wel zo fijn als u een van onze vriendelijke medewerkers aan de lijn krijgt. Hier vindt u nooit iemand die chagrijnig is en dat is ook helemaal niet prettig. Zo kunt u daarna vol goede energie en vertrouwen uw brief of pakketje gaan posten.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Bpost. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Bpost, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

9484

rating

0/5

quality

0%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Debeuf 17-10-2016
Aboninabele pakjesverdeling , extra betaald voor 24u levering 3 dagen later nog steeds niks , telefoneren levert niks op buiten bijkomende telefoonkosten voor mij , management die slechter werkt dan 10 jaar geleden ,en dan zouden ze willen meespelen met de groten .! Afdanken die sukkels , en mensen aannemen die wel verstand hebben van organisatie, en dan heb ik het niet over de postbodes en Co. , maar hogerop voor alle duidelijkheid

Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.