Telefoonnummer klantendienst C&A

www.c-and-a.com/nl/nl/shop/

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst C&A

De C&A is een bedrijf, dat allerlei verschillende soorten kleding verkoopt. Zo is er mannenkleding en vrouwenkleding verkrijgbaar, maar is er ook een speciale afdeling voor de jeugd en ook voor de allerkleinsten. Elke soort kleding wordt er verkocht: van jassen en schoenen tot lingerie en accessoires. Het gebeurt wel eens dat klanten vragen hebben over producten van de C&A, bijvoorbeeld met betrekking tot het was label van een kledingstuk of waar de kleding gemaakt is. Ook kunnen mensen klachten hebben over de aankopen of de service in de winkel. Om deze klanten te woord te staan en zo goed mogelijk te kunnen helpen, is er een klantendienst, met een speciaal telefoonnummer. Klantendienst C&A neemt de telefoon op en probeert de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Gebruik het speciale telefoonnummer: Klantendienst C&A staat u te woord

Het komt vaak voor dat mensen vragen, opmerkingen of klachten hebben met betrekking tot de producten en service van de C&A. Daarom is er een speciaal telefoonnummer: Klantendienst C&A is te bereiken via dit nummer en kan al deze klanten helpen met het zoeken naar het antwoord op alle vragen. C&A heeft bijvoorbeeld een webshop, waar kleding besteld en direct betaald kan worden. Het kan echter voorkomen dat er iets fout is gegaan met de bestelling of de betaling. Ook hiervoor kunnen klanten bellen naar het speciale telefoonnummer. Klantendienst C&A staat de klanten te woord en helpt met het vinden van een oplossing.

Neem contact op met C&A

Veruit de gemakkelijkste manier om in contact te komen met C&A, is door te bellen naar het telefoonnummer. Klantendienst C&A heeft verschillende werknemers, die u te woord staan en er speciaal zijn om u te helpen. Dit telefoonnummer kunt u vinden door op de website van het bedrijf of in een zoekmachine te zoeken op ‘telefoonnummer klantendienst C&A’. Ook kunt u contact opnemen via de website, de mail of door het sturen van een brief. Als u klachten hebt over een bepaald product en u graag uw geld terug wilt, kunt u het product opsturen naar C&A. Het bedrijf zal dan kijken of er iets met de klacht gedaan kan worden. Het is echter het gemakkelijkst en het best om eerst altijd even te bellen naar het speciale telefoonnummer. Klantendienst C&A kan u altijd wel vertellen wat u het beste kunt doen als u een klacht hebt en zo wordt u altijd het beste geholpen.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst C&A. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst C&A, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2935

rating

0/5

quality

100%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

de brauwer nathalie 12-11-2014
ik ben op zoek achter een trui en broek merk piet piraat waar kan ik ze nog vinden aub

Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.