Telefoonnummer klantendienst De Tijd

www.tijd.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst De Tijd

Zit u verlegen om het telefoonnummer klantendienst De Tijd? Surf dan eens naar een handige nieuwe website: be-klantendienst.be. Op deze site bevindt zich een indrukwekkende verzameling telefoonnummers van klantendiensts van honderden grote bedrijven in Belgiƫ. Zo vindt u er niet alleen de telefoonnummers van kranten als De Tijd, maar bijvoorbeeld ook de contactgegevens van banken, musea, energiemaatschappijen, sportverenigingen, makelaars en nog veel en veel meer. Het telefoonnummer klantendienst De Tijd heeft u er zo gevonden.
Ons doel is om het vinden van de telefoonnummers van klantendiensts een stuk makkelijker te maken. Veel mensen blijken namelijk moeite te ondervinden met het vinden van deze nummers. Websites blijken vaak onduidelijk. De zoektocht naar bijvoorbeeld het telefoonnummer klantendienst De Tijd kan soms uren duren en soms zelfs helemaal geen resultaat opleveren. Daarom hebben wij voor de overzichtelijkheid en het algemeen gemak alle telefoonnummers van klantendienst handig op een site verzameld. Zo maken we een einde aan het eindeloze zoeken!

Het telefoonnummer klantendienst De Tijd in een handomdraai gevonden

U kunt dus nu het telefoonnummer klantendienst De Tijd in een handomdraai tot u beschikking hebben. Bezoek daarvoor onze site. Klik eerst op de subcategorie 'krant' en vervolgens op 'De Tijd'. Het telefoonnummer dat u nu in beeld ziet verschijnen is ons eigen telefoonnummer. Bel ons voor 75 cent per minuut en wij verbinden u direct door met het telefoonnummer klantendienst De Tijd. Bent u liever iets goedkoper uit? Dan kunt u gebruik maken van onze sms service. U ontvangt dan een sms met het telefoonnummer klantendienst De Tijd. Kunt u meteen zelf bellen. Een laatste optie is om het telefoonnummer klantendienst De Tijd op te zoeken op de website van de krant zelf - wij geven u de link naar deze website. Ook daar vindt u alle benodigde informatie gratis.

Ultiem gemak voor de klager

Het is vervelend dat wanneer u met een klacht zit u niet direct het juiste klantendienstnummer kunt vinden. Zo stapelt zich klacht op klacht! Dat is ook voor het bedrijf in kwestie natuurlijk niet prettig. Daarom is het fijn dat er nu wat orde geschapen wordt in de chaos. Wij zorgen ervoor dat u niet langer vruchteloos op zoek hoeft naar het juiste nummer. Wij hebben namelijk alle belangrijke nummers op een site verzameld. Het enige wat u nog hoeft te doen is op onze site te zoeken naar het nummer dat u nodig heeft!

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst De Tijd. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst De Tijd, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

3616

rating

0/5

quality

0%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Rudi Smeets (Alliacta nv) 21-11-2014
Beste Sinds 1 maand ontvang ik de krant in de weekends pas na 10u00 (p/a Wurfelderweg 48 te Maaseik). Waarom is de goede service van voorheen gewijzigd? Met dank Rudi Smeets Alliacta nv

Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.