Telefoonnummer klantendienst DHB bank

www.dhbbank.com

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst DHB bank

Het telefoonnummer klantendienst DHB bank is voor iedereen toegankelijk die zaken doet met deze financiële dienst of dit in de toekomst wilt gaan doen. De bank is gevestigd in Nederland, België, Duitsland en ook Turkije. Het bedrijf is namelijk onder meer gespecialiseerd in de levering van handelskredieten en dit wordt onder meer aan de Turkse ondernemers en hun West-Europese zakenpartners gedaan. Hierdoor is de bank een goed contactpersoon en adviesorgaan geworden voor ondernemers die gaan samenwerken met bedrijven in Turkije. Zowel particulier als zakelijk biedt de bank meerdere diensten aan, waarvoor zij tevens een telefoonnummer klantendienst DHB bank beschikbaar stellen.

Telefoonnummer klantendienst DHB bank voor alle zaken

Een organisatie die diensten verleent omtrent geld, hypotheek en zaken moet wel een telefoonnummer klantendienst DHB bank beschikbaar hebben. Tenslotte beheren ze wel veel financiële zaken van een grote klantenkring. Mensen zullen hier vast vragen over hebben. Gelukkig maar dat ze de volgende nummers hebben waar mensen naar toe kunnen bellen:

  • Beheer Rekeningen en Netbanking: 0800 92 144, geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
  • Lenen: 0800 92 117, geopend van 9.00 tot 17.00 uur

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze nummers te bellen binnen deze tijden, dan is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. Daarnaast heeft de bank ook meerdere vestigingen in de plaatsen Brussel, Luik, Charleroi en Antwerpen. Hier kunnen klanten terecht als zij een spaarrekening openen of een lening willen aanvragen. Elk kantoor heeft zijn eigen telefoonnummer waar naar u doorverbonden wordt zodra u een van de algemene nummers belt. Ook deze kantoren zijn geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Dit zijn dezelfde tijdens als het algemene nummer, dus ze zijn gelijktijdig bereikbaar. Voor leningen zijn meer vestigingen beschikbaar dan het Sparen. De vestiging Antwerpen is nog aan de tak Lenen toegevoegd. Maar wie u ook te spreken krijgt als u belt met telefoonnummer klantendienst DHB bank, ze zetten allemaal de klant op de eerste plaats.

Vragen over geld

Deze bank begrijpt dat mensen zekerheid willen als het om financiële middelen gaat. Met name in geval van buitenlandse transacties of afspraken dan kan extra bevestiging rustgevend zijn. Hoewel op de website www.dhbbank.com veel informatie te lezen is, is het altijd fijn een toelichting te horen of te krijgen. Aarzel daarom niet om een telefoonnummer klantendienst DHB bank te bellen als bij u toch vragen leven omtrent uw bankrekening, spaarrekening of hypotheek. Ga voor zekerheid en bel.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst DHB bank. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst DHB bank, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

1785

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.