Telefoonnummer klantendienst Europabank

www.europabank.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Europabank

Hoewel er diverse vestigingen bestaan door heel België, kunnen mensen ook bellen met het telefoonnummer klantendienst Europabank. Maar ook in alle 45 kantoren in het land, zijn de medewerkers bereid de klanten op weg te helpen in de wereld van financiën. Op de website www.europabank.nl is veel informatie over de producten die zij aanbieden wat betreft Sparen & Beleggen, Lenen en Dagelijks bankieren. Daarnaast kan je hier alle adressen van de kantoren vinden die door heel België verspreid zijn. Mocht je liever iemand willen zien en spreken, dan biedt de bank ook deze mogelijkheid naast het telefoonnummer klantendienst Europabank.

Hulp via het telefoonnummer klantendienst Europabank

De bank zorgt met het telefoonnummer klantendienst Europabank ervoor dat de klanten zich niet alleen voelen in hun geldzaken. Het is voor te stellen dat niet iedereen goed met geld om kan gaan. Daarom biedt deze bank veel service aan om mensen op weg te helpen naar een goede financiële situatie. Zo hebben zij verschillende producten die mensen het overzicht kunnen bieden. Niet alleen stellen zij voor de klanten de kantoren beschikbaar, maar zijn deze afzonderlijke vestigingen ook telefonisch te bellen. Het bedrijf heeft een centraal telefoonnummer namelijk: 09 - 224.73.11. Maar wanneer je de website bezoekt, dan zoekt het automatisch het kantoor erbij die bij jou het dichtst in de buurt zit. Aan de rechterkant van het scherm komen dan het adres en het telefoonnummer klantendienst Europabank in beeld waar je naar toe kan bellen. Mocht je om een of andere reden toch niet naar dit nummer willen bellen of het is niet bereikbaar, dan kan je via het centrale nummer vragen naar de informatie die je nodig hebt. Daarnaast hebben ze nog afzonderlijke nummers beschikbaar die horen bij de producten:

  • hulp bij internetbankieren 09 224 76 90 / 09 224 74 07
  • diefstal van kredietkaart of debetkaart: 09 224 74 07 / 070 344 344

Zakelijke klanten

Bedrijven kunnen ook bij deze bank terecht om hun geldzaken onder te brengen. Producten voor ondernemers zijn onder meer:

  • dagelijks bankieren: de helpdesk is bereikbaar op 09 224 76 90, 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • krediet
  • betaalverkeer
  • beleggen

Voor de zaken naast internetbankieren zijn tevens de kantoren beschikbaar om vragen te beantwoorden. Het telefoonnummer klantendienst Europabank voor dagelijks bankieren mag gebeld worden in geval van diefstal, verlies of onrechtmatig gebruik van de bankpas. Voor alle overige zaken mogen klant contact opnemen met het telefoonnummer klantendienst Europabank van het dichtstbijzijnde kantoor.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Europabank. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Europabank, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

1973

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.