Telefoonnummer klantendienst Gazet van Antwerpen

www.gva.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Gazet van Antwerpen

Wanneer u vragen heeft over de krant die u dagelijks leest is het fijn om te kunnen bellen naar een vast telefoonnummer. Klantendienst Gazet van Antwerpen heeft veel werknemers in dienst die u te woord staan. Voor alle vragen over een abonnement of een klacht over geen of late bezorging kunt u contact opnemen. Ook is het mogelijk dit nummer te bellen vanuit het buitenland. Natuurlijk wordt de Gazet in veel landen verkocht en het is dus ook belangrijk dat medewerkers veel verschillende mensen te woord kunnen staan via het vaste telefoonnummer. Klantendienst Gazet van Antwerpen kan u zowel in het Nederlands als Frans te woord staan. Zij helpen u niet alleen met vragen over uw abonnement of vragen over de bezorging, maar ze staan u ook te woord voor algemene informatie.

Een vast telefoonnummer: Klantendienst Gazet van Antwerpen

De Gazet van Antwerpen heeft in België een groot aantal abonnees en daarbij is het een van de Belgische kranten die in het buitenland veel verkocht worden. De klantendienst heeft een eigen telefoonnummer. Klantendienst Gazet van Antwerpen helpt u ook bij het bijbestellen van foto’s of zelfs hele artikelen. Zij kunnen deze naar u toesturen. Ook biedt de Gazet van Antwerpen haar lezers de mogelijkheid om alleen de voorpagina van de krant na te bestellen, of uiteraard de hele krant. Leuk als u een keer zelf in de krant staat of na een belangrijke gebeurtenis waarvan u het nieuws wilt bewaren. Deze kunt u allemaal aanvragen via het telefoonnummer klantendienst. Gazet van Antwerpen heeft een voor klanten duidelijke website waar u alle informatie omtrent contactgegevens kunt opzoeken. Zo zijn de gegevens van de verschillende redacties online gezet. Mocht u vragen hebben is het natuurlijk altijd verstandig even te bellen naar een algemeen telefoonnummer. Klantendienst Gazet van Antwerpen kunt u ook bereiken buiten kantooruren. Ook op zaterdagen kunt u tussen 9 en 12 uur bellen naar het telefoonnummer. Klantendienst Gazet van Antwerpen is dus op verschillende tijden bereikbaar.

Melding maken van niet ontvangen krant

Wanneer u een abonnement heeft en u krijgt de krant niet in de bus, is dit natuurlijk heel vervelend. U kunt dan een klacht in dienen bij de klantendienst en zij zorgen ervoor dat u gecompenseerd wordt. Vaak krijgt u bonnen waarmee u de krant gratis af kan halen in de winkel. Ook is het mogelijk om de krant online te lezen, zodat u niets hoeft te missen.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Gazet van Antwerpen. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Gazet van Antwerpen, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

4361

rating

0/5

quality

100%

reactions

2

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Bernise Van Hese 15-01-2015
Beste , ik zou terug een abonnement willen ,heb problemen met de geboortedatum en het wachtwoord ,zijn er promoties !!! zou met 6 maand beginnen . Tel 03 776 91 32 Dank en vriendelijke groeten Bernise Had vroeger de krant ,mijn man is overleden op naam van Van den branden Herman ,wel 4 jaar geleden
rafael danneels 14-04-2015
reeds 2 weken zonder digitale krant ,onmogelijk op te lossen

Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.