Telefoonnummer klantendienst Het Belang van Limburg

www.hbvl.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Het Belang van Limburg

Het Belang van Limburg is een goede, leuke krant die door veel mensen gelezen wordt. Het nieuws is accuraat en in de weekenden kunt u veel extra’s in de krant verwachten. Denk hierbij aan leuke bijlagen en verdieping pagina’s. Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met het algemene telefoonnummer. Klantendienst Het belang van Limburg geeft u antwoorden op al uw vragen. De medewerkers kunnen u doorverbinden met een van de redacties als u een specifieke vraag heeft over een geschreven artikel. Het is uiteraard ook mogelijk om te informeren via het vaste telefoonnummer klantendienst. Het Belang van Limburg is een krant die heel veel extra service aanbiedt. Zo kunt u bijvoorbeeld een journalist op school uitnodigen die de leerlingen veel informatie kan geven over zijn of haar werk. Het is altijd leuk om deze verhalen te horen. Extra informatie hierover is te krijgen via het telefoonnummer. Klantendienst Het Belang van Limburg is te bereiken op alle doordeweekse dagen en op zaterdag. Zo is er dus altijd een moment te vinden om contact op te nemen.

Vragen? Bel het telefoonnummer, klantendienst Het Belang van Limburg geeft antwoord

Wanneer u vaak de krant in de winkel koopt en deze met veel plezier leest, is het misschien een goed idee om eens te denken over het afsluiten van een abonnement op Het Belang van Limburg. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Deze zijn te vinden op de website, maar u kunt natuurlijk ook altijd informatie aanvragen via het vaste telefoonnummer. Klantendienst Het Belang van Limburg heeft medewerkers in dienst die op alle vragen antwoord kunnen geven. Ook kunt u vragen stellen over een bestaand abonnement. Bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat en de krant ergens anders wilt laten bezorgen. Het zou namelijk zonde zijn om te blijven betalen, terwijl u misschien weken de krant niet kunt lezen. Tijdelijk stopzetten kan ook via het algemene telefoonnummer. Klantendienst Het Belang van Limburg zorgt ervoor dat dit snel geregeld wordt.

Toch een klacht? Even bellen

Natuurlijk nooit leuk, maar er kan altijd iets misgaan met de bezorging. Hiervoor kunt u bellen met het telefoonnummer klantendienst. Het Belang van Limburg neemt uw klacht altijd serieus en zal ervoor zorgen dat er een melding gemaakt wordt. U wordt uiteraard gecompenseerd voor de krant die niet is bezorgd. De klantendienst probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen en eventueel te begeleiden bij het afsluiten van een nieuw abonnement.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Het Belang van Limburg. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Het Belang van Limburg, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

5288

rating

0/5

quality

0%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

ramaekersE. Herk-de-Stad 30-11-2014
Vandaag zaterdag 29 november alleen de krant ontvangen zonder bijlagen.

Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.