Telefoonnummer klantendienst IWVA

www.iwva.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst IWVA

Met het telefoonnummer klantendienst IWVA komt u alles te weten over de toestand van het water dat u drinkt. Met name als u via deze organisatie aan uw drinkwater komt, is dit nummer essentieel in geval van twijfels, storingen of andere zaken. Naast de gangbare voorzieningen zorgt IWVA, oftewel de Intercommunale Waterleidingmaatschappij van Veurne Ambacht, voor alle achtergrondkennis over de afkomst en onderhoud van het water wat zij leveren. Hier is ontzettend veel over te lezen en zij zorgen ervoor dat hun klanten meer dan voldoende op de hoogte zijn van alles wat er speelt op watergebied. Hier leest u veel over op de website www.iwvba.be, maar indien u persoonlijke contact op prijs stelt dan hebben zij het telefoonnummer klantendienst IWVA.

Telefoonnummer klantendienst IWVA, voor essentiƫle vragen

Met de bereikbaarheid van het telefoonnummer klantendienst IWVA wilt de organisatie de klanten zoveel mogelijk tegemoet komen. Hoewel tegenwoordig de communicatie via meerdere wegen van het internet verloopt, vinden veel consumenten het nog steeds belangrijk dat een dienstverlener ook persoonlijk te spreken is. Met name als het gaat om dringende zaken, dan doet een telefoonnummer klantendienst IWVA er zeker toe. Gelukkig maar dat dit bedrijf daarom de volgende nummers beschikbaar heeft:

  • algemeen nummer: 058 533 833
  • wachtdienst: 058 533 830, deze is bereikbaar op de werkdagen na 16.30 uur en in de weekenden en feestdagen

Het kantoor is geopend van maandag tot vrijdag en telefonisch aanwezig van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Het bedrijfskantoor is in de weekenden en op de feestdagen niet bezet, maar heeft hiervoor dus de wachtdienst ingesteld die alle inkomende telefoontjes waarneemt. Tijdens de vrije dagen hoeven de consumenten zich geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van hun drinkwaterleverancier. Mocht u twijfelen of het bedrijf wel of niet geopend is, dan staat op de website de dagen genoteerd wanneer het kantoor niet bereikbaar is. Op diezelfde pagina staat tevens het telefoonnummer klantendienst IWVA van de wachtdienst vermeld.

De totale service voor drinkwater

Er kan van alles gebeuren met het drinkwater en daarom moeten deze bedrijven altijd bereikbaar zijn voor de consumenten. Naast een telefoonnummer klantendienst IWVA, staan op de website ook het adres en het e-mailadres vermeld. Indien klanten minder dringende kwesties hebben, dan bieden ze deze mogelijkheid om contact met ze op te nemen. Daarnaast staat hun website vol met contactformulieren, aanvraagformulieren en toelichtingsdocumenten voor allerlei omstandigheden waar consumenten tegen aan kunnen lopen.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst IWVA. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst IWVA, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

1713

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.