Telefoonnummer klantendienst IWVB

www.iwvb.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst IWVB

Het telefoonnummer klantendienst IWVB, van het Intercommunale voor Waterbedeling in Vlaams-Brabant, is ingezet voor de inwoners van de volgende gemeenten: Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Grimbergen, Halle, Kortenberg, Machelen, Merchtem, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pietsers-Leeuw, Tervuren, Wemmel, Zaventem. Deze watermaatschappij is verantwoordelijk voor de watervoorziening van deze regio’s. Dit gebeurt in samenwerking met de TMVW die het beheer, de exploitatie, de investeringen en de financiering op zich nemen voor het watervoorzieningsbedrijf. Consumenten kunnen het telefoonnummer klantendienst IWVB bellen voor informatie over hun drinkwater en afvalwater. Hoewel deze valt onder het TMVW is dat wel de organisatie waar de watergebruikers alle vragen kunnen stellen via de hiervoor bestemde telefoonnummers.

Telefoonnummer klantendienst IWVB

Voor vragen of verzoek om extra informatie zijn er meerdere contactnummers beschikbaar als telefoonnummer klantendienst IWVB:

  • Algemeen waternummer / Aquafoon: 078 – 35 35 99
    • Deze is bestemd voor de algemene kwesties zoals de aanvragen voor aansluitingen voor rioolwater, verhuizingen of het doorgeven van de meterstanden. Deze is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.
  • Defectennummer water: 078 – 35 35 88
    • Dit nummer kunnen de consumenten bellen in geval van defecten of storingen. Daarom is deze 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar om problemen voor de gebruikers direct aan te kunnen pakken.

Via het telefoonnummer klantendienst IWVB worden klanten zo snel mogelijk te woord gestaan. Het bedrijf streeft ernaar de bellers binnen 20 seconden te spreken. Indien het mogelijk is de vraag of klacht direct op te lossen, dan wordt dit ook uitgevoerd. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan krijgt u binnen tien werkdagen een terugkoppeling van het bedrijf via telefoon, email of per post. Door de Aquafoon en het Defectennummer geeft de organisatie toch een duidelijkheid naar de klant toe betreffende de bereikbaarheid voor alle regio’s.

Contact op uw manier

Uiteraard is dit waterbedrijf ook online bereikbaar naast het telefoonnummer klantendienst IWVB. Via de website www.iwvb.be komt u vanzelf terecht op de websites van de aangesloten organisaties www.tmvw.be en tmvw.water-link.be. Wanneer u klikt op de link Afvalwater of Drinkwater gaat u direct door naar het bedrijf waar u moet wezen. Online kan u ook diverse opmerkingen doorgeven via de hiervoor bestemde klachtenformulieren. Op de website Water-Link staat ontzettend veel informatie over de service omtrent het drinkwater en de inlichtingsdocumenten voor consumenten zijn hier ook op te vinden. Uiteindelijk is het aan u op welke wijze u informatie doorgeeft of vragen stelt aan het waterbedrijf.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst IWVB. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst IWVB, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

21297

rating

0/5

quality

0%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

md 14-03-2015
alhoewel deze pagina zegt voor Dilbeek kunnen ze me toch niet helpen verkeerde info op deze site ! kreeg wel ander nummer doorverwezen

Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.