Telefoonnummer klantendienst Jim Mobile

www.jimmobile.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Jim Mobile

Bel het telefoonnummer klantendienst Jim Mobile als u zich wilt aansluiten bij deze telefoonprovider. Het is de mobiele operator waar voornamelijk jongeren zich aansluiten voor het gebruik van een mobiele telefoon. Zo bieden ze diverse herlaadkaarten, maar ook abonnementen die de jonge klanten kunnen aansluiten. Op de website jimmobile.be leest u meer over het aanbod. Hoewel het erg gericht is op het jonge publiek kan natuurlijk iedereen via deze aanbieder een mobiele telefoon of smartphone aanschaffen. Wanneer een abonnement en de prijs u aanspreken, neem dan contact op met het telefoonnummer klantendienst Jim Mobile over de gang van zaken bij de overstap naar een ander abonnement.

Telefoonnummer klantendienst Jim Mobile, voor continue bereikbaarheid

Ook voor problemen met een abonnement staan de medewerkers van het telefoonnummer klantendienst Jim Mobile klaar voor de consumenten. In deze tijd moet niemand er aan denken dat ze niet mobiel bereikbaar zijn. Ze moeten bellen, chatten, sms-sen en altijd online beschikbaar zijn. Des te meer redenen om de volgende nummers beschikbaar te hebben:

  • Jim Mobile klantendienst: 1984 vanuit België, vanuit het buitenland bereikbaar op +32 (0)486 19 1984. Consumenten kunnen hier elke dag naar toe bellen van 8.00 tot 22.00 uur.

Dit nummer is beschikbaar voor veel vragen die te maken hebben met:

  • het verbruik
  • facturen
  • bestellingen
  • abonnementen
  • herlaadkaarten
  • gebruik in het buitenland

Dit zelfde telefoonnummer klantendienst Jim Mobile is beschikbaar in geval van diefstal of verdwijnen van de mobiele telefoon. Door dit nummer te bellen, kan u ervoor zorgen dat uw mobiele telefoon direct geblokkeerd wordt, zodat niemand deze meer kan gebruiken. Dit zelfde geldt voor het verdwijnen of diefstal van de simkaart. Ook in dit geval zorgt de klantendienst ervoor dat deze geblokkeerd wordt en gebruik niet meer mogelijk is. Het is duidelijk dat met alle vragen een telefoonnummer klantendienst Jim Mobile te bellen is.

Alles online

In principe vindt u al veel informatie op het internet. Ook de procedures bij diefstal en verdwijning staan beschreven in de sectie ‘Veel gestelde vragen.’ Toch is het te begrijpen dat consumenten in alle paniek liever zelf iemand aan de telefoon hebben. Ook bij vragen omtrent betalingen en facturen is dat goed mogelijk. Mocht er iets mis gegaan zijn met uw abonnement, dan is dat ook iets waarvoor u een van onze medewerkers kan spreken. Indien uw situatie minder dringend is, dan vult u het contactformulier in, of stuurt u uw vraag via email of post naar de klantendienst.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Jim Mobile. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Jim Mobile, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

5915

rating

0/5

quality

100%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Bil gilbert 20-10-2014
Ik ben tevreden maar wacht nog steeds op mijn samsung GALAXY ace 3 die reeds lang betaald is mijn telefoon nummer is 0468155288

Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.