Telefoonnummer klantendienst La Derniere Heure

www.dhnet.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst La Derniere Heure

Voor informatie over jouw abonnement bel je naar het telefoonnummer klantendienst La Dernière Heure. Misschien is je krant niet op tijd binnen gekomen. Of heb je ideeën voor een artikel. Het kan ook zijn dat er problemen zijn met de betalingen of dat je genoodzaakt bent het abonnement te stoppen. Voor al deze zaken is een telefoonnummer klantendienst La Dernière Heure beschikbaar. Op deze manier biedt de krant de beste dienstverlening voor alle klanten uit de steden Namen, Luik, Moeskroen, Brussel en Charleroi. Er verschijnt zeven dagen in de week een nieuwe editie van de krant.

Telefoonnummer klantendienst La Dernière Heure, de afdelingen

Het is niet alleen een krant dat zich bezig houdt met nieuws, maar het biedt entertainment in allerlei vormen zodat het zijn lezers voldoende te bieden heeft. Aangezien ze zoveel diensten hebben, is er ook voor een afzonderlijk telefoonnummer klantendienst La Dernière Heure. Zo is de krant via de volgende klantennummers te bereiken:

  • algemene telefoonnummer: 02 744 44 55, hiernaar kan je bellen voor algemene vragen en sportvragen. Deze is elke werkdag open van 8.00 tot 14.00 uur.
  • brieven aan de redactie: 02 211 28 88
  • fotoservice: 02 211 28 61
  • archief: 02 211 28 95
  • video: 02 211 31 40

Naast de bovenstaande nummers is er ook een telefoonnummer klantendienst La Dernière Heure voor elke redactie van de krant. Lezers bellen hier naar toe voor ideeën, maar ook voor commentaar als details niet goed zijn weer gegeven. Het liefst wilt een krant dat natuurlijk niet, maar het geeft ze wel de kans eventuele onjuistheden te herstellen dankzij de tips van de lezers. Het algemene telefoonnummer klantendienst La Dernière Heure is tevens toegewezen voor vragen omtrent abonnementen. Aanstaande abonnees kunnen hier naar toe bellen als ze een abonnement op de krant willen afsluiten of andere vragen hierover hebben.

Volledig online

Het lijkt er echter op dat een telefoonnummer klantendienst La Dernière Heure volledig onnodig lijkt. Via de website www.dhnet.be is veel informatie te achterhalen en tevens door te geven met behulp van de online formulieren. Teven staat bij de contactnummers ook de e-mailadressen genoteerd. Mocht je als lezer terughoudend zijn in bellen of liever een verhaal willen sturen, dan is dat ook via e-mail mogelijk. Mocht je liever iets per post willen versturen, dan kan dat naar het aangegeven correspondentieadres dat ook op de website vermeld staat. Het is duidelijk dat de krant volledig transparant is naar de lezers, zowel in nieuws als de eigen contactgegevens.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst La Derniere Heure. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst La Derniere Heure, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

1338

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.