Telefoonnummer klantendienst Luminus

www.luminus.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Luminus

Luminus is een Belgische energieleverancier die levert aan huishoudens in zowel Vlaanderen als Wallonië. De website bestaat dan ook in twee verschillende versies, een Nederlandstalige en een Franstalige, om beide taalgebieden optimaal te kunnen helpen. Om deze reden bestaat het telefoonnummer klantendienst Luminus ook uit twee verschillende nummers. Het e-mail adres van de energieleverancier is wel voor beide gebieden hetzelfde. Luminus levert elektriciteit en aardgas met de mogelijkheid van 100 procent milieuvriendelijke opwekking van energie. Afhankelijk van uw budget kunt u kiezen uit ongelofelijk veel combinaties van diensten en producten en dan zijn daar de tijdelijke aanbiedingen en bonussen nog niet bij gerekend. Men kan zich voorstellen dat er bij sommige klanten verwarring zou kunnen ontstaan. Het is dan ook prettig dat deze mensen zich kunnen richten tot het telefoonnummer klantendienst Luminus.

Waarvoor telefoonnummer klantendienst Luminus bellen?

Luminus wil zijn klanten zo goed mogelijk kunnen helpen wanneer zij een probleem of een vraag hebben. Daarom heeft de website ook een pagina met veel gestelde vragen waar de klant antwoord kan vinden op de meest voorkomende problemen of onduidelijkheden. Het telefoonnummer klantendienst Luminus is vooral bedoeld voor mensen die graag direct antwoord willen hebben op een prangend probleem. Een telefoontje werkt dan toch vaak beter dan het sturen van een e-mail of het online opzoeken van de vraag. U kunt bij het telefoonnummer klantendienst Luminus terecht voor vragen met betrekking tot de volgende zaken:

  • contracten en voordeelacties
  • energieprijzen en facturen
  • groene energie
  • dienstverlening van Luminus

Voor zaken met betrekking tot technische details, aansluiting, gebrekkig functionerende meters, gaslucht, lekkages of het uitvallen van stroom dient u contact op te nemen met de netbeheerder en niet met het telefoonnummer klantendienst Luminus. Het doorgeven van meterstanden en vragen om hulp bij verhuizing zijn zaken die via een andere weg doorgegeven dienen te worden. Kijk voor meer informatie hierover op de website.

Beschikbaarheid

Het telefoonnummer klantendienst Luminus staat voor u klaar van 8:00 uur tot 20:00 uur op doordeweekse dagen en van 9:00 uur tot 13:00 op zaterdag. Zoals gezegd is voor de klanten in Vlaanderen het telefoonnummer klantendienst Luminus weer anders dan voor de klanten in Wallonië. U bereikt het telefoonnummer klantendienst Luminus voor de noordelijke streek op (078) 150 210. Voor het zuidelijke gebied belt u met (078) 155 100 om het telefoonnummer klantendienst Luminus te bereiken. Voor beide nummers zijn de tijden waarop de telefonisten bereikbaar zijn hetzelfde.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Luminus. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Luminus, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

11792

rating

0/5

quality

100%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

aytekin kaygisiz 12-03-2015
Hallo, graag wil ik van ons EAN- code van de elektriciteitaansluiting willn weten voor premieaanvraag. Begint met 54144... Groetjes

Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.