Telefoonnummer klantendienst PIDPA

www.pidpa.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst PIDPA

De Provinciale en Intercommunale Drinkwatermaatschappij der Provincie Antwerpen is een hele mond vol. Vandaar dat het wordt afgekort tot PIDPA en dat zullen we voor het leesgemak de rest van de tekst aanhouden. Het moge duidelijk zijn dat het telefoonnummer klantendienst PIDPA voornamelijk gebruikt wordt door de inwoners van de provincie Antwerpen in Vlaanderen, België. Het telefoonnummer klantendienst PIDPA is geschikt voor mensen die vragen hebben omtrent onder andere:

  • watervoorziening
  • het aangeven van de meterstand
  • verhuizingen

Dat laatste is erg belangrijk omdat we dan weten dat u ergens anders woont. De nieuwe bewoner hoeft dan niet onze post te verwachten die aan u is gericht en u hoeft niet voor de kosten op te draaien die de nieuwe bewoner maakt. Dit klinkt nogal voor de hand liggend maar in het verleden zijn er op die manier heel wat problemen veroorzaakt. Wees dus alert en bel met het telefoonnummer klantendienst PIDPA.

Bel met het telefoonnummer klantendienst PIDPA

Het is van groot belang om water in huis te hebben. Een dag geen water betekent een dag geen koffie en thee. Maar ook een dag dat je niet kunt wassen, zowel jezelf niet als je kleren. En wat dacht je van het koken of je tandenpoetsen? En laten we het toiletteren niet vergeten. Dat kunt u dan maar beter even ophouden. Storingen zijn aldus uitermate vervelend. Als er zich bij u thuis iets dergelijks voor doet dan kan dat aan ons liggen of het kan plaatselijk zijn in de zin dat de opstopping door uzelf ergens in huis is veroorzaakt. Belt u met het telefoonnummer klantendienst PIDPA om daar achter te komen. Zij kunnen namelijk direct in het systeem zien of er bij u in de buurt gewerkt wordt aan bijvoorbeeld de riolering of aan waterleidingen. Dan zijn er ook vaak meerdere mensen die al hebben gebeld met het telefoonnummer klantendienst PIDPA dus dan kunnen de telefonisten u vaak snel te woord staan en het probleem aanstippen.

Neem gerust contact met ons op

U vindt het telefoonnummer klantendienst PIDPA op onze website maar u kunt ook eventjes via google de zoekwoorden telefoonnummer klantendienst PIDPA” intypen en dan wordt u gelijk doorverwezen naar de juiste website en het juiste nummer. Dat is het voordeel van het internet, u hebt het eigenlijk altijd bij de hand, zeker als u over een tablet of smartphone beschikt. Hopelijk is de storing dan snel verholpen!

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst PIDPA. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst PIDPA, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

8931

rating

0/5

quality

0%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

roger de loose 09-06-2015
aan het lijntje houden en kassa doen rinkelen.

Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.