Telefoonnummer klantendienst Proximus

www.belgacom.be/nl/id_acb_why_proximus/particulieren/producten-en-diensten/proximus-telefonie/alle-voordelen-van-proximus.html

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Proximus

Ook u kunt toch niet meer zonder uw mobiele telefoon? Bellen, whatsappen, internetten, we willen het allemaal. Het hebben van een mobiele telefoon maakt het leven nou eenmaal een flink stuk gemakkelijker. Naast het feit dat we onze mobiele telefoon voor van alles willen gebruiken, willen we dat het liefst ook nog eens heel snel kunnen doen én op een mooi toestel. Door te kiezen voor een abonnement bij Proximus kan aan al uw eisen voldaan worden. Als u kiest voor een abonnement bij ons, dan kiest u voor Proximuskwaliteit. En dat ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Service is bij ons van groot belang, óók voor mensen die nog geen klant bij ons zijn. Schroom daarom niet het telefoonnummer klantendienst Proximus te contacten als u vragen heeft.

Volledige informatie via telefoonnummer klantendienst Proximus

Als u een bestaande klant bent, zijn wij op telefoonnummer klantendienst Proximus uiteraard bereikbaar voor al uw vragen. Het komt voor dat er een storing is en u daarom minder telefonische bereik heeft of er problemen zijn met uw internetverbinding. Als u een verschil merkt tijdens het gebruik, raden wij u aan eerst op onze website te kijken. Als er sprake is van een storing, zullen wij daar altijd een bericht over plaatsen. U kunt er bovendien vanuit gaan dat wij er alles aan doen om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld de specificaties op uw rekening of als u uw wachtwoord of gebruikersnaam vergeten bent, kunt u onze medewerkers bereiken via telefoonnummer klantendienst Proximus. Zij zullen er alles aan doen een antwoord op uw vraag te vinden. Of wellicht bent u het zat steeds over uw tegoed heen te gaan en wilt u uw abonnement ophogen. Voor dergelijke vragen en opmerkingen is het telefoonnummer klantendienst Proximus bereikbaar.

Kies voor Proximus kwaliteit

Nog geen klant, maar denkt u er wel over dat worden? Ook dan bent u bij het telefoonnummer klantendienst Proximus aan het goede adres. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de tarieven maar ook over de toestellen: wij hebben namelijk mobiele telefoons van alle grote merken in ons assortiment. Geen idee welk abonnement u moet kiezen? Geen enkel probleem. Onze medewerkers, die u bereikt via telefoonnummer klantendienst Proximus, zijn namelijk getraind in het geven van adviezen. Laat u dus niet weerhouden! Neem gerust contact op via het telefoonnummer klantendienst Proximus!

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Proximus. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Proximus, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

16335

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.