Telefoonnummer klantendienst Simyo

www.simyo.nl

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Simyo

Als één van de goedkoopste telefoonaanbieders in Nederland heeft Simyo een flink klantenbestand opgebouwd. Om al deze mensen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben zij natuurlijk ook een telefoonnummer klantendienst. Simyo onderschrijft het belang van goed klantencontact en draagt dit uit via de website, waar een omvangrijk vragenforum te vinden is en via een goed bereikbaar telefoonnummer klantendienst. Simyo biedt veel verschillende soorten abonnementen en combinaties van diensten die niet altijd voor iedereen even duidelijk of vanzelfsprekend zijn. Daarom is een beetje hulp af en toe hoognodig. Het telefoonnummer klantendienst Simyo is niet alleen een uitkomst bij vragen over abonnementen, maar is ook erg handig bij moeilijke overstappen, vragen over betalingen of facturen en de meer technische kant van telefonie. Omdat het klantenbestand van Simyo zo groot is, hebben ze echter liever dat niet iedereen gaat bellen met het telefoonnummer klantendienst. Simyo wil de klant die problemen ondervindt zo goed mogelijk helpen. Daarom is er een uitgebreide bron van informatie opgezet op hun website, waar u de meest voorkomende vragen kunt vinden. Ook is het mogelijk een werknemer van Simyo te tweeten en kunt u het bedrijf volgen en benaderen op Google +.

Klantgericht bij telefoonnummer klantendienst Simyo

Heeft u nu een vraag die zodanig ingewikkeld of persoonlijk is en waarop werkelijk geen bevredigend antwoord te krijgen is via de website of Twitter, dan staan de telefonisten van de klantendienst voor u klaar. Technische details omtrent telefonie en abonnementsconstructies zijn namelijk niet altijd in een paar zinnen op een forum of via Twitter makkelijk uit te leggen. Mocht u tegen een probleem aanlopen waarvan u niet weet hoe u het moet oplossen en de pagina met veel gestelde vragen van de Simyo website helpt u niet verder, dan kunt u altijd het telefoonnummer klantendienst Simyo bellen. U krijgt dan een klantadviseur aan de lijn die u zo goed mogelijk informeert over uw mogelijkheden en specifieke situatie. Zo kunt u samen tot een geschikte oplossing komen.

Klant voorop

Het telefoonnummer klantendienst Simyo is volledig gericht op het steunen van de Simyo klant. De volgende punten illustreren dat goed:

  •  de service is bereikbaar van 9:00 tot 17:30 op werkdagen
  •  een online schema geeft aan wanneer u het best kunt bellen
  •  vanaf een Simyo telefoonnummer is het bellen naar de klantendienst gratis
  •  de vakkundige hulpvaardigheid van de klantadviseurs

De telefonisten bij telefoonnummer klantendienst Simyo doen hun werk met enthousiasme, op een vriendelijke en professionele manier.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Simyo. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Simyo, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

1366

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.