Telefoonnummer klantendienst Thalys

www.thalys.com/be/nl/

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Telefoonnummer klantendienst Thalys

De Thalys is de hoge snelheidstrein die dagelijks meerdere keren rijdt van Nederland naar Frankrijk, via Belgiƫ. Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u contact op zou willen nemen met de medewerkers van Thalys. Zo kan het dat u vragen heeft over reistijden, u heeft vragen over uw ticket of u heeft problemen met het reserveren van een ticket. Als u een klacht of opmerking heeft kunt u uiteraard ook contact opnemen met de klantendienst via een speciaal daarvoor in het leven geroepen telefoonnummer. Klantendienst Thalys kan u te woord staan via het telefoonnummer. Klantendienst Thalys is een service van Thalys, zodat u zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van de reismogelijkheden van de Thalys zonder gehinderd te worden door problemen. Voordat u besluit te bellen naar het telefoonnummer, klantendienst Thalys is ook te bereiken via het internet.

Via internet of via het telefoonnummer: klantendienst Thalys biedt vele contactmogelijkheden

U kunt, zoals hierboven al genoemd, op diverse manieren contact opnemen met de medewerkers van de klantendienst. Via het internet of via het telefoonnummer, klantendienst Thalys biedt vele contactmogelijkheden. Via het internet kunt u vooral handig zoeken op veel gestelde vragen, misschien staat het antwoord op uw vraag hier ook al bij. Dit scheelt u een hoop moeite omdat u geen telefonisch contact meer hoeft op te nemen. Zo wordt hier bijvoorbeeld de vraag beantwoord over abonnementen van de Thalys, maar ook over de actuele staat van het treinverkeer. Zo kunt u eenvoudig last minute kijken of uw trein misschien vertraging heeft of juist goed op tijd vertrekt. Het telefoonnummer klantendienst Thalys kunt u vooral bellen wanneer u moeilijkere vragen heeft die niet beantwoord worden in de veel gestelde vragen sectie op het internet. Daarnaast kunt u het uiteraard simpelweg prettiger vinden om contact op te nemen met een medewerker dan om zelf te zoeken op het internet.

Schroom niet om contact op te nemen

Schroomt u vooral niet om contact op te nemen met de medewerkers van de klantendienst. Zij zijn hier voor opgeleid en kunnen u vakkundig te woord staan en helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen of opmerkingen. Kijk eens op de website voor de diverse contact mogelijkheden. Zo kunt u, zoals eerder genoemd, op het internet zelf kijken voor meer informatie. Daarnaast zijn de medewerkers telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 21:00 en kunt u hen zelfs per post bereiken.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Telefoonnummer klantendienst Thalys. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Telefoonnummer klantendienst Thalys, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

3489

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.