Touring

www.touring.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Touring
Touring is een Belgische pechhulpverleningsdienst, opgericht in 1895 als de Touring Club de Belgique. De dienst is tevens actief als belangenvereniging van automobilisten en verzekeraar en telt 500.000 leden. Ook staat Touring klaar wanneer u een tweedehands auto wil kopen. In België is Touring de enige organisatie die deel uitmaakt van het internationale netwerk van ARC Europe en van de I.A.F.. Dankzij deze organisaties kan het bedrijf in het buitenland nagenoeg dezelfde service garanderen als in België.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Touring. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Touring, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

1503

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.