Wase Wind

www.wasewind.be

0902-12007 (€ 1,-)

BE-Klantendienst is niet verbonden of aangesloten bij Wase Wind
Wase Wind is een electriciteitsleverancier waarvan elke klant ook mede-eigenaar van het bedrijf is. Het bedrijf is een coöperatie van mensen die samen investeren in windenergie in eigen streek. Er wordt geïnvesteerd in windenergieprojecten in de eigen streek en samen gebruiken de coöperanten deze 100% zuivere windstroom. Doelstellingen van het bedrijf zijn onder andere om mensen te laten kennismaken met windenergie en financiële steun te geven aan windparken. Windstroom wordt het best verbruikt door gezinnen en bedrijven in de buurt van de windturbines, vandaar dat Wase Wind slechts actief is in een beperkte regio.

Belangrijke informatie:

BE-Klantendienst is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Wase Wind. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Wase Wind, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

818

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij BE-Klantendienst.be vindt u dagelijks actuele informatie van klantendienst telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantendienst zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0902-12007 kost € 1,- per minuut (plus kosten gebruik mobiele telefoon).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.